Hallernes

Selskaber og receptioner

Smørrebrød og pindemader til selskaber

Vi leverer gerne maden, når du skal holde fest, reception eller event. Ud over vores almindelige menu kan vi tilbyde pindemadder , canapé og halve stykker (min. 40 stk.). Du kan vælge mellem at hente maden selv eller få det bragt , startpris fra 125kr.

Pindemadder fra 22kr
Canape fra 28kr
Uspecificerede 1/2 stykker fra 42kr
Uspecificerede hele stykker 72kr
Du kan høre mere om priser og lave aftale, hvis du skriver til catering@hallernes.dk
selskaber københavn
Smørrebrød København

Møder, selskaber og receptioner

Et længerevarende møde, eller et større selskab. Sluk den værste sult med kvalitets smørrebrød fra Hallernes Smørrebrød. Bryd isen over en bid mad, og få samtalen til at flyde ubemærket. Vi tilbyder en løsning der bestemmes af jeres ønsker – alt fra alt fra pindemadder til større smørrebrød der kan imponere de fleste. Overrask kollegerne med udsøgt mad og forkæl dine medmennesker med friske råvarer på rugbrød fra øverste hyle. Lad os være med til at give netop jeres gæster en lækker smagsoplevelse de ikke vil glemme. Gå på opdagelse i vores to menuer ved at klikke her faste og sæson.

Smørrebrød til alle begivenheder

Tiden er kommet, årsfesten nærmer sig og alle glæder sig. Nu er det endelig tid til at kunne sidde med sine kolleger og kigge tilbage på året med forhåbentlige fantastiske resultater. Dette skal være jeres dag hvor der ikke skal tænkes på andet end hygge sammen. Til sådan en begivenhed skal der selvfølgelig serveres særdeles god mad, og her kommer Hallernes ind i billedet. Vi er helt med på de høje forventninger der kan være, og det skal der være. Derfor er vi de rette for jer. Smørrebrød i topkvalitet udover det sædvanlige. 

Smørrebrød Lyngby