Hallernes

Selskaber og receptioner

Smørrebrød og pindemader til selskaber

Vi leverer gerne maden, når du skal holde fest, reception eller event. Ud over vores almindelige menu kan vi tilbyde pindemadder , canapé og halve stykker (min. 40 stk.). Du kan vælge mellem at hente maden selv eller få det bragt , startpris fra 125kr.

Pindemadder fra 22kr
Canape fra 28kr
Uspecificerede 1/2 stykker fra 42kr
Uspecificerede hele stykker 72kr
Du kan høre mere om priser og lave aftale, hvis du skriver til [email protected]
selskaber københavn - pindemadder og canapeer
Smørrebrød København
Hallernes æggemad. Frokostordning i københavn og catering i københavn. Smørrebrød i københavn. Smørrebrød take away. Smørrebrød restaurant. Selskaber og receptioner.

Møder, selskaber og receptioner

Et længerevarende møde, en forretningskonference eller det større selskab. Fælles for disse er at gæsterne så småt vil blive sultne. Denne sult kan man med god samvittighed slukke med kvalitets smørrebrød fra Hallernes. Bryd isen med de nye kollegaer eller virksomhedens nyopstartede klienter med et stykke udsøgt smørrebrød og få den gode samtale til at flyde. Vores primære fokus er at lave smørrebrød af bedste kvalitet, men er mindst lige så opmærksomme på individuelle forespørgsler som vi altid vil imødekomme. Du må derfor endelig ikke tøve med at skrive eller ringe til os med disse forespørgsler, samt generelle, praktiske spørgsmål.

Smørrebrød og pindemadder til alle slags begivenheder

Tiden er kommet – årets store fest er lige på trapperne og forberedelserne er i fuld gang. Virksomheden skal til at holde den årlige afslutningsfest, hvor snakken går på, hvad der vil blive bestilt af mad, drikke m.m. til aftenen. Begivenheden er kendetegnet ved kvalitet, prestige og hygge. Hvis ovenstående lyder som noget du kan genkende, vil vi være yderst stolte over at levere maden til denne begivenhed og holde den efterspurgte høje standard. Vi elsker at leve os ind i begivenheden og gør os umage for at overgå alle forventninger.

Pindemadder og reception i København
Smørrebrød levering i København

Pindemadder til din næste fest

Står du netop nu og planlægger en fest eller skal du til at gøre det? Vi vil elske at få lov til at levere de lækreste smørrebrød og pindemadder til den store som den lille festlige begivenhed. Med denne danske klassiker går man nemlig aldrig galt.

Smørrebrød repræsenterer for danskerne, alt hvad god og sund mad skal være. Kombinationen af skandinaviens bedste råvarer og gastronomisk kokkeri af højeste kvalitet. Sådan lyder klangen af smørrebrød, når det er taleemnet hos store som små. Vi er derfor stolte af at kunne sige at vi hos Hallernes Smørrebrød opretholder netop denne høje standard. Så uanset om du mangler en fræk appetizer til de nyankomne gæster, en over-the-top lækker natmad eller alt derimellem, så har vi dig.