Hallernes

Smørrebrød i Torvehallerne

Torvehallerne smørrebrød
Adresse: Rømersgade 18, 1362 København K
Mail: [email protected]
Telefon: 6070 4780

Åbningstider

Mandag 10-19
Tirsdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lørdag 10-18
Søndag lukket d.12/12-21
Helligdage 11-17

Smørrebrød take away København
Smørrebrød København
Smørrebrød take away København
Smørrebrød Torvehallerne. Frokostordning i københavn. Hønsesalat med bacon og kørvel

Torvehallerne

Torvehallerne er et madmarked, der sælger alt, hvad maven begærer af frugt, fisk, kød, vin m.m. af bedste kvalitet. Ind imellem indkøbene kan man nyde et stykke mad hos Hallernes Smørrebrød.

Vi har 16 siddepladser omkring en bar, hvor du kan følge med i produktionen af smørrebrød eller se på de lokale, der handler og nysgerrige turister, der knipser løs med kameraet.

Vi er ikke en restaurant, men en smørrebrødsbar og kan derfor ikke garantere en siddeplads. Men på pladserne udenfor er der fælles spisearealer, som mange benytter sig af i al slags vejr.

Stemningen i Torvehallerne er travl, hyggelig og emmer af madglæde.

Man kan ikke bestille bord. Se vores menu her

Smørrebrød er en smagsoplevelse

Forkæl dine smagsløg hos Hallernes Smørrebrød. Et sted, hvor der især sættes fokus på kvalitet og friske råvarer. Ingen tvivl om, at dette er det rette sted for en god oplevelse. Ikke kun for smagsløgene, men også i helhed stemningen, og de mange glade forstandere i de enormt engagerede madboder. Smørrebrød Torvehallerne, et besøg værd uanset om du er turist, ønsker en god og hurtig frokost, eller har taget dine nærmeste med i hånden. Vi glæder os til dit besøg. Se ovenstående information for, eller kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.

Smørrebrød Torvehallerne København Frokostordning i københavn
Smørrebrød Torvehallerne København

Historien om Torvehallerne

I 1889 blev grønttorvet etableret, hvor landets producenter fremviste og solgte deres vare både til private såvel som erhverv. En kort fornøjelse, da der i indre by fandtes enormt mange logistiske problemer, hvorfor ideen rykkes til Valby. Mange år efter blev den nuværende plads torvehallerne befinder sig på døbt, til Israels plads. Her blev Torvehallerne realiseret af arkitekt Hans Peter Hagens, med betingelse af en privat finansiering. Første investor i projektet går konkurs, hvorfor det sættes på pause indtil 2011 hvor TorvehallerneKBH åbnes, og mad-mekka’et får atter lov til at blomstre. Så kig gerne forbi og få en klassisk bid mad i danske traditioner. Smørrebrød Torvehallerne, en måske lille hyldest til den lange historie dette fantastiske sted har haft gennem tiden.

Hvorfor vælge Smørrebrød Torvehallerne?

Der er et utal af lækre spisesteder i København, og vi er utroligt stolte over at Smørrebrød Torvehallerne ligger og konkurrerer med de bedste i branchen. Til dagligt tænker og drømmer vi smørrebrød og vi elsker derfor at dele ud af denne passion. Vi vil dele så mange kulinariske oplevelser med jer som muligt, og dette skal også kendetegne jeres besøg hos os i Smørrebrød Torvehallerne. Det er netop derfor i skal vælge at spise hos os. Når du besøger os vil du opleve at vi ikke blot er interesserede i det smørrebrød vi laver. Nej, vi er dybt fascinerede af hele historien bag det. Det er vores erfaring at netop dét er opskriften på et udsøgt sortiment af nyt og klassisk smørrebrød.

Smørrebrød Torvehallerne København
Smørrebrød levering i København

3 hurtige om smørrebrød

  1. Traditionel dansk ret: Smørrebrød er en traditionel dansk ret, der har en lang historie og dybe rødder i dansk kultur. Det er en skive rugbrød, der er smurt med smør og beklædt med forskellige pålæg og toppings.

  2. Oprindelse i landbruget: Smørrebrød opstod i det 19. århundrede som en madpakke til landbrugsarbejdere. De brugte rugbrød som en holdbar base og beklædte det med forskellige pålæg, som de havde til rådighed.

  3. Kreativitet og variation: Smørrebrød er kendt for sin kreative og varierede natur. Der er utallige kombinationer af pålæg og toppings, der kan bruges til at skabe forskellige smagsoplevelser. Fra traditionelle pålæg som rullepølse og sild til mere moderne og eksperimenterende kombinationer, er smørrebrød et udtryk for dansk madkunst og gastronomi.

Hvad vi tilbyder

Hvis du kunne lide hvad du smagte under dit besøg til Torvehallerne, behøver det ikke at stoppe der. Vi tilbyder en bred vifte af services og er meget fleksible når det kommer til arrangementer. Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder:

  • Catering
  • Frokostordning i København
  • Selskaber
  • Ring til os og lave en aftale!
Smørrebrød i Lyngby også som take away og ud af huset og i Torvehallerne København