Adresse: Rømersgade 18, 1362 København K
Mail: torvet@hallernes.dk
Telefon: 6070 4780
Mandag 10-19
Tirsdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lørdag 10-18
Søndag lukket d.12/12-21
Helligdage 11-17
Forkæl dine smagsløg hos Hallernes Smørrebrød. Et sted, hvor der især sættes fokus på kvalitet og friske råvarer. Ingen tvivl om, at dette er det rette sted for en god oplevelse. Ikke kun for smagsløgene, men også i helhed stemningen, og de mange glade forstandere i de enormt engagerede madboder. Smørrebrød Torvehallerne, et besøg værd uanset om du er turist, ønsker en god og hurtig frokost, eller har taget dine nærmeste med i hånden. Vi glæder os til dit besøg. Se ovenstående information for, eller kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.
I 1889 blev grønttorvet etableret, hvor landets producenter fremviste og solgte deres vare både til private såvel som erhverv. En kort fornøjelse, da der i indre by fandtes enormt mange logistiske problemer, hvorfor ideen rykkes til Valby. Mange år efter blev den nuværende plads torvehallerne befinder sig på døbt, til Israels plads. Her blev Torvehallerne realiseret af arkitekt Hans Peter Hagens, med betingelse af en privat finansiering. Første investor i projektet går konkurs, hvorfor det sættes på pause indtil 2011 hvor TorvehallerneKBH åbnes, og mad-mekka’et får atter lov til at blomstre. Så kig gerne forbi og få en klassisk bid mad i danske traditioner. Smørrebrød Torvehallerne, en måske lille hyldest til den lange historie dette fantastiske sted har haft gennem tiden.
Der er et utal af lækre spisesteder i København, og vi er utroligt stolte over at Smørrebrød Torvehallerne ligger og konkurrerer med de bedste i branchen. Til dagligt tænker og drømmer vi smørrebrød og vi elsker derfor at dele ud af denne passion. Vi vil dele så mange kulinariske oplevelser med jer som muligt, og dette skal også kendetegne jeres besøg hos os i Smørrebrød Torvehallerne. Det er netop derfor i skal vælge at spise hos os. Når du besøger os vil du opleve at vi ikke blot er interesserede i det smørrebrød vi laver. Nej, vi er dybt fascinerede af hele historien bag det. Det er vores erfaring at netop dét er opskriften på et udsøgt sortiment af nyt og klassisk smørrebrød.