Hallernes

Smørrebrød
Torvehallerne

Adresse: Rømersgade 18, 1362 København K
Mail: torvet@hallernes.dk
Telefon: 6070 4780

Åbningstider

Mandag 10-19
Tirsdag 10-19
Onsdag 10-19
Torsdag 10-19
Fredag 10-19
Lørdag 10-18
Søndag lukket d.12/12-21
Helligdage 11-17

Smørrebrød København
Smørrebrød Torvehallerne

Torvehallerne

Torvehallerne er et madmarked, der sælger alt, hvad maven begærer af frugt, fisk, kød, vin m.m. af bedste kvalitet. Ind imellem indkøbene kan man nyde et stykke mad hos Hallernes Smørrebrød.

Vi har 16 siddepladser omkring en bar, hvor du kan følge med i produktionen af smørrebrød eller se på de lokale, der handler og nysgerrige turister, der knipser løs med kameraet.

Vi er ikke en restaurant, men en smørrebrødsbar og kan derfor ikke garantere en siddeplads. Men på pladserne udenfor er der fælles spisearealer, som mange benytter sig af i al slags vejr.

Stemningen i Torvehallerne er travl, hyggelig og emmer af madglæde.

Man kan ikke bestille bord. Se vores menu her

Smørrebrød Torvehallerne - en oplevelse

Forkæl dine smagsløg hos Hallernes Smørrebrød. Et sted, hvor der især sættes fokus på kvalitet og friske råvarer. Ingen tvivl om, at dette er det rette sted for en god oplevelse. Ikke kun for smagsløgene, men også i helhed stemningen, og de mange glade forstandere i de enormt engagerede madboder. Smørrebrød Torvehallerne, et besøg værd uanset om du er turist, ønsker en god og hurtig frokost, eller har taget dine nærmeste med i hånden. Vi glæder os til dit besøg. Se ovenstående information for, eller kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.

Historien om Torvehallerne

I 1889 blev grønttorvet etableret, hvor landets producenter fremviste og solgte deres vare både til private såvel som erhverv. En kort fornøjelse, da der i indre by fandtes enormt mange logistiske problemer, hvorfor ideen rykkes til Valby. Mange år efter blev den nuværende plads torvehallerne befinder sig på døbt, til Israels plads. Her blev Torvehallerne realiseret af arkitekt Hans Peter Hagens, med betingelse af en privat finansiering. Første investor i projektet går konkurs, hvorfor det sættes på pause indtil 2011 hvor TorvehallerneKBH åbnes, og mad-mekka’et får atter lov til at blomstre. Så kig gerne forbi og få en klassisk bid mad i danske traditioner. Smørrebrød Torvehallerne, en måske lille hyldest til den lange historie dette fantastiske sted har haft gennem tiden.