Hallernes

Smørrebrød
Tivoli Food Hall

Adresse: Berntorffsgade 3, 1577 København V
Mail: [email protected]
Telefon: 6070 4780
Åbningstider: Følger Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall

Et intimt, hyggeligt sted med små madboder, der tilbyder en bred vifte af spiseoplevelser. 

Også her har Hallernes Smørrebrød en bar, hvor man kan nyde sit smørrebrød og den gode stemning.

I Tivoli Food Hall er der flere fælles spisearealer og en dejlig stor terrasse med udkig til Tivoli. Herfra kan man også gå ind i Tivoli mod forevisning af billet.

Man kan ikke bestille bord.

Smørrebrød Tivoli i sjove omgivelser

Sæt jer ned. Tag en pause fra alle de mange aktiviteter. Nyd et glas vin eller en øl, alt mens du overvejer hvilket højtbelagte smørrebrød du skal have. Der er mange at vælge imellem. Nogen mere klassiske end andre. Men alle med de bedste råvarer i højeste kvalitet. Et sted som vi aldrig går ned på. Moderne fortolkning af traditionelt smørrebrød. Et frisk pust som mange har brug for. Vi er stolte af vores kreationer, og er sikre på du som vores gæst får en god oplevelse. Kom forbi og få et Smørrebrød i Tivoli med familie eller venner. Vi står klar til at tage imod din ordre og guide dig igennem sortimentet hvis du har brug for det.

Explore Torvehallerne in Copenhagen: Try the Best smørrebrød in copenhagen- Tivoli food hall smørrebrød
Best Smørrebrød in Copenhagen Tivoli and Torvehallerne - Tivoli food hall smørrebrød

Hallernes smørrebrød Tivoli - et besøg værd

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Tivoli er et velbesøgt område. Og det forstår vi godt, for rammerne er enormt hyggelige og oser af København på sin helt egen måde. Derfor mener vi også, at man skal kombinere det med andre gode oplevelser. Dem får du hos os, med Smørrebrød Tivoli i din baghånd. Nytænkende smage, men stadig uden at gå fra langt fra de klassiske rødder. Pålæg og rugbrød. Meget simpelt, men fantastisk med de rigtige ingredienser, og friske råvarer fra lokale producenter. Vi ses i Tivoli Food Hall med et smil på læben. Find vores menukort lige her.

Klassisk spise i Danmarks flotteste rammer

Her hos Hallernes Smørrebrød er vi utroligt stolte af at kunne tilbyde vores kunder med så mange flotte lokationer som vi kan i dag. Med restauranter overalt på Sjælland er der altid nem tilgang til det udsøgte danske spise. Selvom kvaliteten og den høje standart af vores smørrebrød er i top uanset stedet, er der intet der slår Tivolis fortryllende omgivelser. Vi bestræber os på løbende at udfordre os selv og eksperimentere med klassiske såvel som innovative smørrebrød. Invitér familien eller vennerne på en middag i Tivolis smukke rammer. Vi garanterer dig at du vil blive blæst ligeså meget bagover som vi selv gjorde første gang vi nød et stykke smørrebrød i Tivoli.

Smørrebrød tivoli. Frokostordning i København / catering i København - Tivoli food hall smørrebrød