Hallernes

Catering København

Smørrebrød catering i København & omegn.
– Smørrebrød af høj kvalitet frisksmurt og med årstidens råvarer.
– Stort udvalg af klassisk smørrebrød og vegetariske varianter. 
– Gratis og uforpligtende tilbud. 
Gratis og uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. I tvivl? skriv til [email protected]

Smørrebrød Catering

Catering København og omegn hos Hallernes. Det oplagte valg hvis man ønsker smørrebrød i den bedste kvalitet af lokalt producerede råvarer. Forkæl dine gæster, venner eller samarbejdspartnere til mødet og andre former for arrangementer. Store smage, traditionelle smagskombinationer og et hjerte der brænder for at levere en god oplevelse. Vi hjælper gerne, hurtigt og effektivt. Lad os finde den bedste løsning for lige præcis jeres selskab. 

Ring til os på tlf. +45 6070 4780 eller skriv en mail til [email protected]

Smørrebørd take away
Smørrebrød København
Smørrebrød tivoli. Frokostordning i København / catering i København - Tivoli food hall smørrebrød

Catering i København der slår benene væk under dig!

Beliggende i København, med op til flere lokationer, gør Hallernes Smørrebrød til det oplagte valg hvis man ønsker catering i området. Knivskarpe kokke, højt serviceniveau og et smil på læben, vi er for dig der ikke vil gå på kompromis med noget. Vi gør os umage i alt vi gør, hvorfor det er vigtigt for os at vores smørrebrød afspejler netop det. København er beriget med nogle af de lækreste restauranter i verden, med en madkultur der er blandt de mest innovative og eftertragtede. Vi er stolte af at have muligheden for at konkurrere med de bedste spisesteder i industrien. Derfor vil vi gøre vores bedste for altid at levere de bedste smagsoplevelser til dig og dit selskab.

Skal du bruge catering til et arrangement i København eller omegn?

Har du planer om at afholde et arrangement i Københavnsområdet? Så er Hallernes Smørrebrød det helt rigtig valg for dig. Smørrebrød er elsket af hele den danske befolkning og holder fortsat sin plads i hjertet hos de mange madelskere rundt omkring i landet, såvel som udenlands. Vi sørger for catering i København uanset begivenheden. Med vores dygtige kokke og høje serviceniveau, skal du ikke tænke på andet end at have en hyggelig tid med dine gæster. Vi skræddersyer en menu til dig og dine gæster, så alle maver bliver tilfredsstillede. Kig vores sortiment igennem nu eller ring til os og få kyndig vejledning. Vi er altid åbne for forespørgelser og ideer.

Smørrebrød i Lyngby også som take away og ud af huset - catering i københavn. Selskaber og receptioner.
Hallernes æggemad. Frokostordning i københavn og catering i københavn. Smørrebrød i københavn. Smørrebrød take away. Smørrebrød restaurant. Selskaber og receptioner.

Hvorfor vælge vores smørrebrød?

Smørrebrød er en dansk opfindelse, fra dengang hårdt arbejdende mennesker tilbragte hele deres dag på arbejdspladsen, og derfor tog sit eget brød og pålæg med. I slutningen af 1800-tallet blomstrede smørrebrød i Danmark og var den første danske ret som skred udover grænserne og blev kendt som en national specialitet. Smørrebrød kan laves i enormt mange versioner – disse har vi så vidt muligt holdt traditionelle, dog med små tvist uden at ødelægge den klassiske oplevelse. Vi er overbevist om at have hele paletten af smørrebrød der kan tilfredsstille selv den mest udforskende og udfordrende connaisseur. 

Vi laver vores smørrebrød fra bunden af!

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på du får et produkt der imponerer. Vores traditionelle smørrebrød med råvarerne i fokus er for mange første valg. Smørrebrød catering vil være en stor hjælp i flere situationer, specielt hvor tiden er knap og der er brug for noget at spise man kan regne med. Derfor kan vi forsikre dig om at du kan regne med følgende, nemlig at vores råvarer er lokale og særligt udvalgte. 

Roastbeef smørrebrød - catering i københavn

Smørrebrød er smagen af Danmark!

Smørrebrød er den del af dansk madkultur, som er mest oppe og vende for tiden. Mange mener at smørrebrød er smagen af Danmark. De klassiske smørrebrød er lavet med gode danske råvarer, og man forbinder dem ofte med traditionsrige danske højtider som jul og påske. Men smørrebrød kan spises året rundt, til alle arrangementer! Der er mange der ikke ved, at råvarer som f.eks peberrod dyrkes i Danmark. Det samme gælder de andre klassiske toppings, som man bruger på de velkendte traditionelle stykker smørrebrød. Vi har dog også mere nytænkende smørrebrød, som adskiller sig fra det klassiske. Når du bestiller catering hos os, hjælper vi også med at rådgive til forskellige arrangementer. Derved får du en god blanding af forskellige stykker, så der er noget som alle kan lide. Men alt det kan vi snakke nærmere om på mail eller tlf. Vi står klar til, at skræddersy en ægte dansk madoplevelse til dit arrangement. Kontakt os, og lad os komme det nærmere.