Hallernes

Catering København

Catering med smørrebrød til alle typer af virksomheder i København & omegn

Smørrebrød Catering

Catering København og omegn hos Hallernes. Det oplagte valg hvis man ønsker smørrebrød i den bedste kvalitet af lokalt producerede råvarer. Forkæl dine gæster, venner eller samarbejdspartnere til mødet og andre former for arrangementer. Store smage, traditionelle smagskombinationer og et hjerte der brænder for at levere en god oplevelse. Vi hjælper gerne, hurtigt og effektivt. Lad os finde den bedste løsning for lige præcis jer sammen. 

Ring til os på tlf. +45 6070 4780 eller skriv en mail til catering@hallernes.dk

Smørrebørd takeaway
Smørrebrød København
Catering København

Catering København

Beliggende i København, med op til flere lokationer, gør Hallernes Smørrebrød til det oplagte valg hvis man ønsker catering i området. Knivskarpe kokke, højt serviceniveau og et smil på læben, vi er for dig der ikke vil gå på kompromis med noget.

Smørrebrød fra bunden

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på du får et produkt der imponerer. Vores traditionelle smørrebrød med råvarerne i fokus er for mange første valg. Smørrebrød catering vil være en stor hjælp i flere situationer, specielt hvor tiden er knap og der er brug for noget at spise man kan regne med. Kontakt os nu ved at klikke her, og find det du søger hos Hallernes.

Catering København & arrangementer

Har du planer om at afholde et arrangement i Københavnsområdet? Så er Hallernes Smørrebrød det helt rigtig valg for dig. Vi sørger for catering i København uanset begivenheden. Med vores dygtige kokke og høje serviceniveau, skal du ikke tænke på andet end at have en hyggelig tid med dine gæster. Vi skræddersyer en menu til dig og dine gæster, så alle maver bliver tilfredsstillede. Kig vores sortiment igennem nu eller ring til os og få kyndig vejledning. 

Hvorfor Smørrebrød

Smørrebrød er en dansk opfindelse, fra dengang hårdt arbejdende mennesker tilbragte hele deres dag på arbejdspladsen, og derfor tog sit eget brød og pålæg med. I slutningen af 1800 tallet blomstrede smørrebrød i Danmark og var den første danske ret som skred udover de grænserne og blev kendt som en lokal specialitet. Smørrebrød kan laves i enorm mange versioner – disse har vi så vidt muligt holdt traditionelle, dog med små tvist uden at ødelægge den klassiske oplevelse.