Hallernes

Frokostordning København

Frokostordning med smørrebrød til alle typer af virksomheder i København & omegn

Smørrebrød Frokostordning

Frokostordning København og omegn hos Hallernes. Det første valg hos mange, hvis man ønsker et stykke smørrebrød i absolut topklasse. Råvarer fra lokale forhandlere, og bæredygtige ingredienser som fisk, kød og økologiske æg. Alt sammen noget vi er stolte af, og står inde for. Giv arbejdspladsen ny energi med en frokostordning fra Hallernes. Vi står klar til at hjælpe, og finder en løsning som passer lige præcis til jeres behov.

Ring til os på tlf. +45 6070 4780 eller skriv en mail til catering@hallernes.dk

frokostordning københavn
Smørrebrød København
Smørrebrød tivoli

Frokostordning København

Med op til flere butikker i København er Hallernes Smørrebrød det rigtige valg for jer, hvis i ønsker frokostordning leveret til jeres arbejdsplads. Vi er hurtige, effektive og sætter en dyd i at yde et højt serviceniveau. Velsmagende smørrebrød med håndværket i fokus, vi glæder os til at høre fra jer.

Forkæl dine kollegaer

Med op til flere butikker i København er Hallernes Smørrebrød det rigtige valg for jer, hvis i ønsker frokostordning leveret til arbejdspladsen. Vi er hurtige, effektive og sætter en dyd i at yde et højt serviceniveau. Velsmagende smørrebrød med håndværket i fokus – vi glæder os til at høre fra jer.

Frokostordning Smørrebrød til netop din virksomhed

Mangler din virksomhed en kantine, eller er den lidt kedelig? så er frokostordning København det helt rigtige valg for jer. Med ekstra højt fokus på de absolut bedste råvarer, leverer vi kun et produkt fra øverste hylde. Vi har flere lokationer og sørger for at maden kommer helt frisk, hver gang. Vi skræddersyer en menu sammen med jer, så alle har mulighed for at vælge smørrebrød de kande li’. Vi tror på at en god frokost kan motivere samtlige af jeres kolleger til at yde det ekstra, og derfor tilbyder vi en service hvor der ikke skal bruges energi på mad på arbejdet. Vi står helt enkelt for kvalitets mad i enkelte smagfulde rammer.

Smørrebrød Torvehallerne

Hallernes Smørrebrød - det rigtige valg

Vi har sagt det før – en god og effektiv arbejdsdag har direkte sammenhæng med en god og lækker frokost. Vi hos Hallernes stræber lige præcis efter at kunne tilbyde det perfekte mad til jer, hvorfor vi hellere end gerne, vil hjælpe med en omgang smørrebrød der tilfredsstiller alle slags smagsløg. Så tag endelig kontakt til os, og vi finder den helt rigtige frokostordning og løsning for jeres organisation. Vi glæder os til et fremtidigt samarbejde, og glade ansigter. 

Dansk frokost

Hvilken frokostordning er bedre end smørrebrød? Nej, det kan vi heller ikke svare på. Med smørrebrød får man et bredt udvalg af fisk, kød og vegetar. Og et hav af smagsnuancer for hver en enkelt bid. Det er den perfekte mulighed for at få udfyldt sin madpyramide, og få et nærings- og proteinrigt måltid. Hos Hallernes sørger vi for, at det er lokaltindkøbte gode råvarer. Derved, holder vi altid en høj standard med danske ingredienser. En dansk virksomhed skal bruge dansk næring, og det kan vi hjælpe med. Både på traditionel og moderne facon – hos smørrebrød København er der mange muligheder for kreativitet. Man er altid velkommen til at komme med forslag. Ring til os eller skriv en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Smørrebrød Torvehallerne