Hallernes

Frokostordning til små virksomheder

  • Frokostordning til små virksomheder
  • Bestil nemt og hurtigt nu
  • Smag klassisk smørrebrød med et tvist
  • Vi tager imod ordre ned til 30-40 stykker smørrebrød
Gratis og uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. I tvivl? skriv til [email protected]

Bestil smørrebrød til små virksomheder

En sund og lækker frokost er afgørende for dine medarbejderes trivsel og produktivitet. Med vores frokostordning til små virksomheder kan du nemt og bekvemt sørge for, at dine medarbejdere får en varieret og velsmagende frokost hver dag. Vores frokostordning byder på klassisk smørrebrød med et tvist. Vi bruger kun sæsonens bedste råvarer som altid sikrer høj kvalitet. Få en skræddersyet løsning, der passer præcis til din virksomheds behov, og levering direkte til døren. 

 
Frokostordning til små virksomheder

Ofte stillede spørgsmål

En frokostordning til mindre virksomheder er en service, hvor vi leverer friske og lækre stykker smørrebrød direkte til jeres arbejdsplads. Hos os skal det være nemt at få en frokost uanset størrelsen på ens virksomhed. 

Vores frokostordning fungerer ved, at vi leverer daglige måltider, der er skræddersyet til jeres teams præferencer. I kan nemt bestille online fra vores udvalg af smørrebrød, og vi sørger for levering direkte til jeres arbejdsplads.

 

Bestillingen kan foretages hurtigt og nemt via vores online portal. Her kan I vælge de ønskede måltider fra vores menu og angive leveringsdetaljer.